Wat maakt een huis nou een ZweedsHome-woning?
Start van de bouw
Plaatsen van de wanden
Het huis in de steigers
Dakbedekking
Uw droomhuis!

Hout-skelet

Een ZweedsHome-woning wordt gemaakt op basis van een hout-skelet. Dit houdt in dat de daadwerkelijke constructie die het huis draagt en zijn vorm geeft van hout is.

Hout leeft, hout straalt warmte uit en hout geeft rust.

Hout leeft, hout straalt warmte uit en hout geeft rust. Samen met de ademende eigenschappen die hout heeft, zorgt dit voor een gezond en prettig leefklimaat.
Hout is sterk, duurzaam en heeft een hoge isolatiewaarde. Hout is ook een relatief licht bouwmateriaal. Hierdoor kan bij onze Zweedse woningen ook op een weinig draagkrachtige bodem worden volstaan met een lichtere fundering dan bij andere bouwmethoden.

Duurzaam bouwen

ZweedsHome woningen worden opgebouwd uit naaldhout, verkregen uit de noordelijke bossen van Zweden. Door het klimaat groeien de bomen langzaam, waardoor het hout hard en duurzaam wordt. Van ontbossing is geen sprake. In Zweden geldt na het kappen een herplantingsplicht. Dat ZweedsHome woningen een almaar groeien populariteit genieten is niet verwonderlijk. De huizen bieden alles wat de hedendaagse woonconsument zich kan wensen!

Korte bouwtijd

Doordat een ZweedsHome huis voor het grootste gedeelte in Zweden in de fabriek wordt "geprefabriceerd" kan er hier bij ons in Nederland een korte bouwtijd worden gerealiseerd.

Na enkele dagen kan de woning al wind en waterdicht zijn.

Nadat door onze vaste onderaannemer de fundering is aangelegd worden alle voorgemonteerde wanden en geveldelen worden per vrachtauto aangeleverd vanuit Zweden. Een gespecialiseerde ploeg professionele bouwers plaatsen de woning in een paar dagen. Na enkele dagen bouwen kan de woning al wind en waterdicht zijn.
Direct daarna wordt begonnen met het afwerken van de woning aan de binnenzijde.

Volledige isolatie

Dat ZweedsHome de woningen daadwerkelijk uit Zweden importeerd is een bewuste keuze. Zweedse huizen voldoen namelijk aan de meesta actuele normen wat betreft het milieu en duurzaamheid.

De energie en isolatiewaarden die we met ZweedsHome woningen kunnen bereiken liggen ruim voorbij de eisen die de Nederlandse overheid aan huizen stelt.

ZweedsHome is al een van de weinige bedrijven in staat om dit te combineren met comfort, sfeer en exclusiviteit. Zo zijn de woningen naar Zweedse maatstaven geïsoleerd. Zweden kenmerkt zich door een extreem klimaat met korte warme zomers en lange koude winters. De bouwwijze is hier zorgvuldig op afgestemd. De vensters hebben bijvoorbeeld drielaags gasgevuld glas. Ook zijn de binnenwanden volledig geïsoleerd. De Zweden hullen hun huis bijna letterlijk in een deken. Hierdoor wordt energieverbruik tot een minimum teruggebracht. Wij kunnen zelfs tot energie neutraal bouwen. De energie en isolatiewaarden die we met ZweedsHome woningen kunnen bereiken liggen ruim voorbij de eisen die de Nederlandse overheid aan nieuw te bouwen huizen stelt. Zo is uw huis klaar voor de toekomst!

Deel deze pagina: Facebook Twitter Google Plus Email