Een huis moet bij je passen als een maatpak.
Indelinjg 2D
Indeling 3D
Sfeerimpressie
Eindontwerp

Ontwerp

Het schetsplan geeft de vormen en sfeer van de te bouwen woning weer.

Al uw ideeën worden omgezet in een schetsplan. Het schetsplan geeft de vormen en sfeer van de te bouwen woning weer. Het schetsontwerp is met recht een schets. De woning wordt in grove lijnen uitgetekend en er zijn nog geen details uitgetekend. De sfeer, de kleuren en het gevoel die het huis moet geven en oproepen worden neergezet in een eenvoudige maar weldoordachte tekening. Hierna worden de details verder uitgewerkt in een uitgebreide en meer gedetaileerde ontwerptekening.

Alle denkbare luxe

Een ZweedsHome woning heeft een houten constructie. De spanten van het dak en alle wanden zijn van hout. Het materiaal zorgt voor een grote flexibiliteit van de bouwconstructie. Zo bestaan er oneindig veel mogelijkheden op het gebied van ondermeer overstekken, overkappingen en gevelopeningen. Daarnaast kan een Zweeds huis met alle denkbare luxe worden uitgerust. Denk hierbij aan vloerverwarming, open haard, een sauna, airconditioning, een integrale stofzuiginstallatie, electrische dakramen, gebalaceneerd ventilatiesysteem of bijvoorbeeld een klimaatbeheersysteem.

Comfort

Een ander, zeer prettig, aspect van houtskeletbouw is het comfort. Omdat hout minder massa heeft dan steen is de opwarmtijd zeer kort. Luchtverwarming in combinatie met een gebalanceerd ventilatiesysteem garandeert daarmee een optimaal gezond binnenklimaat.

Optimale geluidswering

De combinatie van gebruikte materialen zorgen voor een optimale geluidswering.

Recent onderzoek laat zien dat geluidsoverlast tot één van de grootste klachten van de Nederlandse bevolking behoort. Hoe kan het ook anders in zo'n druk en dichtbevolkt land. In een ZweedsHome woning zal men daar nauwelijks last van hebben. De combinatie van gebruikte materialen zoals hout, plaatmateriaal, minerale wol, drielaags beglazing en een gebalanceerd ventialtiesysteem, waardoor ventilatieroosters in kozijnen tot het verleden behoren, zorgen voor een optimale geluidswering. Wie op zoek is naar rust, kan dan ook het beste kiezen voor een ZweedsHome woning. Storende omgevingsgeluiden verdwijnen hierdoor grotendeels naar de achtergrond. Dat is comfortabel wonen en ongestoord slapen.

Ruimte en natuurlijk licht

Het klimaat in Zweden zorgt ervoor dat men voornamelijk binnen leeft. Het interieur van de woning moet daarom prettig en comfortabel aanvoelen. De Zweedse architectuur is daar volledig op toegespitst. Zweedse bouwers hebben bijvoorbeeld een uitstekend oog voor de verhouding tussen binnen en buiten. Dit betekent dat er optimaal gebruik wordt gemaakt van de ruimte en het natuurlijke licht. De woningen kenmerken zich dan ook door lange zichtlijnen, hoge plafonds en hoge ramen. Het vele licht, de verhoogde plafonds en vides zorgen voor een fraai ruimtelijk effect.

Deel deze pagina: Facebook Twitter Google Plus Email