Ik heb een kavel te koop. Daar kan vast ook een ZweedsHome huis op. Hoe meldt ik die bij jullie aan?
Om uw kavel aan te melden op onze website gaat u naar "aanmelden kavel". Daar vult u de gewenste gegevens in. Dit verzoek wordt door ons beoordeeld en op de site geplaatst. Indien nodig zullen wij contact met u opnemen voor extra informatie als dat nodig is.
Ik wil een van de kavels kopen die hier gelist staat, hoe nu verder?
Als u geinteresseerd bent in het kopen van een van de kavels die u hier op de website tegenkomt kunt us contact met ons opnemen middels het contactformulier. Dit kan ook direct vanaf de pagina met de bewuste kavel, een aantal velden in het contactformulier worden dan meteen voor u ingevuld.
Natuurlijk kunt u ook direct contact opnemen met de instantie die u aan de rechterzijde op de bewuste kavelpagina ziet staan.
Ik zoek een kavel. Zijn de kavels op deze site te koop?
Ja, de kavels op deze site zijn te koop.
Let op: Wij proberen de kavels op deze website zo accuraat mogelijk weer te geven. Echter kan het natuurlijk gebeuren dat een kavel inmiddels is verkocht of een andere prijs heeft gekregen. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de vermelding op deze website.
Ik heb al een kavel en wil een ZweedsHome huis, hoe nu verder?
U kunt via het contactformulier contact met ons opnemen. Kijk hiervoor op de contact-pagina en vul het formulier in
Waarom is deze site er?
Deze website is een initiatief van ZweedsHome Nederland BV. ZweedsHome wil u op deze manier laten zien welke mogelijkheden er zijn op bouwkavels.
Kijk op de pagina Over Deze Website Voor meer informatie
Wie heeft deze website gebouwd?
De website is gebouwd voor ZweedsHome door M-int
Deel deze pagina: Facebook Twitter Google Plus Email